egyszazalek

 

8061 MVPH Mosonmagyarovar Megerint atlatszo

 

motherson 3

 

nolato

 

Amonstone hzak log

 

pannowork uj

 

lajtaszig honlap 

teka uj

 

lajtamag 1

 

fortop kicsi

 

ufmlogo2

 

chio

mofem kicsi

 

wb jpg  

 

high5

 proba

 

superinfo

 

14_agnitiming_logo

 

 

2015.11.09.

Terepfutás, ez nekünk egy új fogalom, egy új elem a palettán. Eddig alapvetően az aszfaltot koptattuk futva, rengeteg félmaratonit és maratonit magunk mögött hagyva, illetve fél és egész távú ironman versenyeken is az aszfalt az úr. Tettünk egy kis kitérőt az egyik legszebb útvonalon haladó terep félmaratonra. Irány a Bakony, a Cuha völgy. Tudtuk, hogy csodaszép környékre jövünk, de amikor szembesül az ember a valósággal, nagyon jó érzések kerítik hatalmába. Remek, napos időjárás, 18-20 fok, az őszi erdő csak fokozta az élményt.

Na de menjünk sorjában. 11-kot elrajtolt a mezőny Zircről, kb. 200-n lehettünk. Egy kilométer után már az erdőben futottunk, az útvonal Porva-Cseszneki állomás felé vezetett, majd tovább Vinyére és Csesznekre. A Cuha völgy fenomenális volt, rengeteg kirándulóval találkoztunk. A Vinyéig tartó Cuha völgyben 11-12 alkalommal kellett átkelni a patakon, először megpróbáltunk a köveken, fadarabokon átkelni, túl óvatosak voltunk. Na de aztán később megszűnt az óvatoskodás, úgy átvágtattunk a 10-15 centis vízen, hogy néha egy méter magasra fröccsent a víz mellettünk. Vinyéig nem sok szint volt a pályában, de utána megkaptuk a hegymászást is, a Zörög tetőre lehetett markánsan kapaszkodni, majd egy kis lejtmenet, viszont az utolsó kilométer egy újabb komoly emelkedőt tartalmazott a célig, ha még maradt az emberben egy kis energia, az garantáltan zéró szintre fogyott. Strucc eredmények:

11. Kelemen Attila 1:37:11

57. Dr. Farkas Imre 1:47:28

62. Szabó Endre 1:50:19

Ez nekünk egy új műfaj, van még mit tanulni a terepfutóktól, ha ilyen versenyeken is akarunk indulni. Legfontosabb, hogy ilyen versenyekre terepfutó cipő kell, az aszfalt cipők itt nem igazán működnek. De ettől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat, ilyen időjárás mellett az erdőben sportolni szuper. Igazából most kezdtük az alapozást a jövő évre, fizikailag messze nem voltunk optimális állapotban, de nem is azért mentünk, hogy top időket alkossunk. Egy jó futóélményért utaztunk, viszont sokkal többet kaptunk belőle, mint amire számítottunk. Nem tudjuk mikor lesz, de a Bakony Félmaraton már most be van vésve a jövő évi futónaptárunkba. 

202     204     209

 

futonaptar BSI mozdulj velunk exterememan keszthely triatlon  kartyalogo

Spuri futobolt logo 500x500